Velkommen til

Midtbyens Gymnasium

 

Midtbyens Gymnasium tilbyder dig et unikt uddannelsesmiljø i et moderne gymnasium, indrettet og designet til at give dig de bedste muligheder for faglig og personlig udvikling. 

Vi er ambitiøse, og det forventer vi også, at du er. På Midtbyens Gymnasium har vi en bred vifte af uddannelser og fremtidsrettede studieretninger.

Som elev på Midtbyens Gymnasium møder du både de klassiske og de nyeste og mest højteknologiske gymnasiefag, som tilsammen giver dig et stærkt fundament at bygge videre på i livet.

Vi arbejder målrettet på at gøre din gymnasietid til den bedste tid i dit liv, og vores nye unikke rammer er bygget netop til at give dig de bedste udfoldelsesmuligheder både fagligt og socialt. Vi har meget store fællesområder og lækre elevrum, så undervisningen nemt flyttes ud i gruppefællesskaber.

Rejser, fællesskaber, konkurrencer, caféer og koncerter er en vigtig del af det ungdomsliv, du bliver en del af på Midtbyens Gymnasium.
Med en studenterhue fra Midtbyens Gymnasium står alle døre åbne for dig bagefter.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Rektor
Bo Lykke Fredsgaard

HHX, HTX og EUX – fremtidens studenter!

HHX

– Studentereksamen med den helt rigtige kombination af almene fag som dansk og samfundsfag og nye profilfag som innovation, engelsk A, marketing, jura og økonomi – fremtidens studentereksamen.

HTX

– Virkelighedsnær og projektorienteret undervisning, der giver dig et forspring på de videregående uddannelser – studentereksamen med viden der virker.

EUX

– Den erhvervsfaglige studentereksamen der giver dig mulighed for at kickstarte din karriere med det samme eller at fortsætte på videregående uddannelser – så er du foran.